”An introduction to CFT-Working with Difficult Emotions”

Tre dagars workshop i CFT (Compassionfokuserad terapi) och svåra känslor med dr Chris Irons via zoom 8-10 september 2021

Dr Chris Irons är klinisk psykolog, forskare och författare som specialiserat sig på CFT. Chris är en erfaren kliniker och undervisar regelbundet, håller workshops, utbildningar och retreats över hela världen. Han har nyligen givit ut boken ‘The Compassionate Mind Approach for Difficult Emotions’ och har publicerat många artiklar och bokkapitel om compassion, anknytning, skam och självkritik. Han har författat ett antal böcker, inklusive ”The Compassionate Mind Workbook” (med Dr Elaine Beaumont) och ”CFT from the Inside Out” (med Russell Kolts, James Bennett-Levy och Tobyn Bell). Han är biträdande chef för Balanced Minds (www.balancedminds.com), som jobbar med psykologiska interventioner utifrån CFT både för individer och organisationer. Han arbetar också för Compassionate Mind Foundation och som gästlektor vid University of Derby. Under nästan två decennier har Chris arbetat med professor Paul Gilbert och andra kollegor för forskning och klinisk utveckling kopplad till CFT. 

Detta är en introduktion i Compassion fokuserad terapi där du får lära dig dess grunder.
I den här workshopen undersöker vi dessutom hur CFT kan vara ett kraftfullt tillvägagångssätt för känsloreglering. Vi får lära oss hur vi med hjälp av CFT kan hjälpa våra klienter att lära sig att arbeta med svåra och besvärande känslor.

Detta är en workshop för att utforska idéer om vad känslor är, hur och varför vi kämpar med dem. Vi reflekterar över hur compassion – och att utveckla ett compassionsjälv – kan ge grunden för hur klienter kan lära sig att hantera sina känslor på ett klokt, stödjande och omtänksamt sätt. Vi kommer också att utforska en modell för känsloreglering och en mängd verktyg som kan hjälpa till att ge positiva förändringar både för våra klienter och oss själva som terapeuter.
Du kommer att få ett intyg efter kursen.

Kostnad 3.400 exkl moms

För information och anmälan kontakta:

Monica Lundqvist terapimottagningen@telia.com eller Helena Fogelberg helenafogelberg@gmail.com för mer information och anmälan.